Eigen regie en arbeidsparticipatie

Tijdens deze bijeenkomst staat de rol van het individu en diens ‘eigen regie’ centraal. Belangrijke vragen die aan bod komen zijn: in hoeverre er sprake is van eigen regie en hoe het UWV hierbij zou kunnen faciliteren.

Deze workshop wordt georganiseerd door Disability Studies in Nederland in samenwerking met ons onderzoeksprogramma Disability Studies; Diversiteit in participatie van lector Mieke Cardol. Tijdens de bijeenkomst staan het individu en diens eigen regie centraal. Belangrijke thema’s die aan bod komen zijn diversiteit in eigen regie en hoe het UWV in haar ondersteuning deze diversiteit kan benutten.

Co-presentatie Mieke Cardol (lector Disability Studies), Sander Hilberink (senior onderzoeker en docent Hogeschool Rotterdam), Inge Bramsen (senior onderzoeker en docent Hogeschool Rotterdam), in samenwerking met medewerkers van UWV. De uitnodiging, waar ook de inschrijfprodure en het programma is terug te lezen, kunt u hier downloaden.

Datum
donderdag 28 mei
Tijd
14:30 – 17:00
Locatie
Atriumzaal, VU Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam
 
http://zorginnovatie.hr.nl/nl/Kenniscentrum/Agenda/Arbeidsparticipatie/